به گزارش انعکاس ایلام؛ دارابی اظهار داشت: بیش از ۱۵۰ مرکز عرضه فرآوردههای دامی در استان وجود دارد که به صورت غیر مجاز فعالیت میکنند و موجب گسترش بیماری تب مالت در استان میشوند.
وی با اشاره به اینکه آمارها حکایت از بالا بودن سرانه مصرف گوشت قرمز در استان دارد افزود: بیش از ۴۰ درصد گوشتی که در استان مصرف میشود متاسفانه تاییدیه دامپزشکی ندارد.
معاون دامپزشکی استان ایلام با بیان اینکه کشتار غیر مجاز دام تبعات بسیاری را به همراه دارد اضافه کرد: یکی از علتهای اصلی شیوع بیماری تب مالت کشتارهای غیر مجاز دام است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در خصوص افزایش شیوع تب مالت در ایلام عنوان کرد: تب مالت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش ۴ برابری داشته است.
بیماری تب مالت یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام بوده و بهشدت مسری است.
مصرف شیر غیرپاستوریزه، گوشت خام یا نیمهخام و تماس نزدیک با ترشحات بدن حیوان مبتلا به بیماری، از دلایل اصلی انتقال این بیماری به انسان هستند.
انتهای پیام/
- انعکاس ایلام
- کد خبر 13103
- بدون نظر
- پرینت
- انتشار در ۱۴۰۲/۰۳/۲۳ ۱۲:۰۳