به گزارش انعکاس ایلام؛ ارژنگ حمدالله زاده در بازدید از شرکت گاز استان ایلام، افزود: شرکت های گاز استانی محور توزیع انرژی کشور در حوزه تأمین گاز نیروگاه ها، کارخانجات ، شهرک های صنعتی و گازرسانی به اقصی نقاط کشور نقش اساسی ایفا می کنند و باید واحدهای بازرسی فنی با حساسیت ویژه در نظارت بر کالا و خدمات و غیره نقش خود را بدرستی انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه بازرسان فنی چشمان تیزبین مجموعه شرکت ملی در امر نظارتهای فنی هستند، اظهار داشت: بازرسان فنی با اعمال بازرسی در مراحل خرید تجهیزات و قطعات و در زمان نصب با انجام تست های عملکردی، حضوری فعال دارند و به همین سبب احتمال بکارگیری و استفاده از تجهیزات و قطعات غیر استاندارد به حداقل می رسد.
حمدالله زاده تصریح کرد: بازرسی فنی به منظور دستیابی به حصول اطمینان از انجام صحیح و کامل تعمیرات و همچنین انجام تمامی موارد برنامهریزی شده در تمام مراحل تعمیرات اساسی طبق استانداردهای بین المللی و روش جاری شرکت ملی گاز ایران حضور فعال و مستمر دارد.
رئیس بازرسی فنی شرکت ملی گاز ایران گفت: بازرسی فنی با کنترل انطباق خدمات و محصولات سازنده های داخلی با استاندارد های مرجع و بین المللی و با کمک به رفع نواقص و ایرادات آنها به منظور ارتقای کیفیت محصولات داخلی ، در راستای اقتصاد مقاومتی و تولید کالای ایرانی، نقشی اساسی در بهبود کیفیت محصولات تولید داخل را ایفا می کند.
وی با بیان اینکه در سایه تلاش های بازرسی های فنی گاز ایمن و مطمئن در بین مناطق شهری و روستایی کشور توزیع می شود، تأکید کرد: بازرسی فنی از ابتدای شروع تا پایان پروژه های گازرسانی حضوری چشمگیری دارد و از نصب کالاهای غیر استاندارد جلوگیری می کند.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: با پیشرفت گازرسانی در سطح استان شامل ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی، تغییر فاز این مجموعه از یک شرکت پروژه محور به یک شرکت بهرهبردار رسیده که می بایست متناسب با آن در حوزه بازرسی فنی ورود کرد.
محمود کشاورز با اشاره به اینکه استراتژی این شرکت وارد فاز بهرهبرداری میشود و ساختار آن براساس قابلیتهای موجود و طرحهای توسعهای بازنگری میشود، افزود: مقاومسازی پروژههای خطوط لوله و تاُسیسات میبایست در اولویت کاری قرار گیرد تا تابآوری و ایمنی آنها نسبت به گذشته افزایش یابد.
وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه عملیات گازرسانی شهری و روستایی در این استان در مراحل پایانی است، میبایست ساختاری متناسب با فعالیت های آتی شرکت بر مبنای خدمات رسانی و ارتقای کیفی خدمات به ذینفعان بازآرایی و بازنگری شود.
کشاورز با اشاره به اینکه تمامی شبکه های تأسیسات و تجهیزات در گاز استان توسط،اکیپ های نشست یابی به صورت روزانه پایش و کنترل می شوند، اظهار داشت: این اقدام باعث وجود حادثه در مجموعه گاز استان شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه ۲۶ شهر استان از گاز طبیعی برخوردار شدهاند و هماکنون همه شهرهای استان گازدار هستند، تصریح کرد: در حال حاضر ۵۶۶ روستای استان از نعمت گاز برخوردار شدهاند که با برنامه ریزیهای انجامشده تا پایان سال، همه روستاهای دارای قابلیت گازرسانی در استان گازدار خواهند شد.
وی تعداد کل روستاهای ایلام را ۶۳۷ روستا عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۵۶۶ روستا گازدار، ۲۰ روستا در دست اجرا، ۱۴ روستا در برنامهریزی آتی گازرسانی و ۳۷ روستا بدلیل شرایط خاص از جمله صعبالعبور بودن، خالی از سکنه بودن، جمعیت ساکن کمتر از پنج خانوار و غیره، از لحاظ سرانه کشوری مصوب، برای گازرسانی فاقد توجیه و قابلیت گازرسانی هستند.
- نویسنده: فریبا میرزایی
- انعکاس ایلام
- کد خبر 14514
- بدون نظر
- پرینت
- انتشار در ۱۴۰۲/۰۷/۲۳ ۲۱:۰۷