به گزارش انعکاس ایلام؛ مهدی احمدیدر نشست هیات رییسه دانشگاه ایلام با دانشگاه واسط عراق با بیان اینکه ملت های ایران و عراق دارای اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی دیرینهای هستند، یادآور شد: باید تلاش کنیم سطح همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاههای دو کشور را، منطبق بر این سابقه تاریخی و مورد انتظار مردم دو کشور، ارتقاء دهیم.
وی با بیان اینکه «توسعه» یک فرآیند منطقهای است، افزود: اعتقاد داریم همانطور که کشورهای پیشرفته در جوار همدیگر به توسعه پایدار دست یافتهاند، ۲ کشور ایران و عراق به علت وابستگی و اشتراکات فراوان تاریخی میتوانند کنار هم در طی کردن مسیر توسعه همافزایی داشته و در حل مشکلات منطقهای مثل محیط زیست و تغییرات اقلیمی همکاری کنند.
عضو هیأت رئیسه دانشگاه ایلام، آمادگی دانشگاه را برای اجرای تفاهمنامههای منعقد شده مابین دو طرف اعلام و تاکید کرد: با توجه به پتانسیلهای دانشگاه و وجود اساتید توانمند، در زمینههای انفورماتیک، کشاورزی و هوش مصنوعی می توانیم همکاری های دوجابنه را ارتقاء دهیم.
احمدی با اشاره به توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در دانشگاه ایلام در طی ۲۰ ما گذشته، یادآور شد: خوشبختانه در این دوره، شاهد رشد شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور در دانشگاه ایلام بودهایم، لذا از این ظرفیت میتوان برای توسعه همکاریهای دوجانبه استفاده کرد.
وی با تشکر از حسن توجه و همکاری رئیس دانشگاه واسط، به قرار گرفتن دانشگاه ایلام در نظام رتبهبندی معتبر جهانی تایمز، ابراز امیدواری کرد: دانشگاه ایلام همچون گذشته میزبان دانشجویان کشور عراق باشد.
معاون دانشگاه ایلام خواستار برگزاری دورههای آموزشی تحصیلات تکمیلی با صدور مدرک مشترک بینالمللی و تبادل اساتید شد و بر آمادگی دانشگاه ایلام برای برگزاری همایش بینالمللی «خاورمیانه مهد تمدن و دروازه آینده» با همکاری دانشگاه واسط تأکید کرد.
رئیس دانشگاه واسط عراق نیز در این دیدار با ابراز خرسندی به جهت حضور در دانشگاه ایلام، بیان داشت: به علت وجود اساتید توانمند و برخورد دوستانه مسئولان دانشگاه ایلام با دانشجویان عراقی، اینجانب علاقه خاصی به دانشگاه ایلام دارم و لذا با تمام توان برای اجرایی کردن تفاهمنامههای منعقد شده و توسعه همکاریهای دوجانبه تلاش خواهم کرد.
مازن حسن جاسم الحسنی با بیان اینکه رایزنیهای گستردهای برای قرار گرفتن دوباره دانشگاه ایلام در لیست دانشگاههای مورد تأیید وزارت علوم عراق در حال جریان است، تأکید کرد: گزارش وضعیت مطلوب دانشگاه ایلام و رویکرد دوستانه مدیریت آن به مقامات وزارت علوم عراق ارائه شده است، که امید داریم در ماههای آتی خبرهای خوبی در این زمینه منتشر شود.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه سه جانبه دانشگاه واسط با وزارت علوم و یکی از دانشگاههای کشور رومانی، خواستار انعقاد تفاهمنامه سه جانه با دانشگاه ایلام و با مشارکت وزارت علوم دو کشور شد.
رئیس دانشگاه واسط عراق با استقبال از پیشنهادات معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام، یادآور شد: با توجه به اهمیت هوش مصنوعی در سطح جهان و نیاز ضروری کشور عراق به توسعه کشاورزی و با توجه به پتانسیل مطلوب دانشگاه ایلام در این زمینهها، دانشگاه واسط آمادگی کامل تحقق این پیشنهادات را دارد.
وی افزود: دانشگاه واسط ۲۵ بورسه رایگان تحصیلی در رشتههای مختلف را در اختیار دانشگاه ایلام قرار میدهد و آمادگی دارد زمینه تدریس اساتید این دانشگاه در دانشگاه واسط را فراهم کند.
مازن حسن با اشاره به تلاش برخی مورخان و نویسندگان مغرض در پرداختن به مسائل غیرواقعی و تحریفی در زمینه روابط دو کشور عراق و ایران، گفت: با توجه به برگزاری نشستهای مشترک، که در طی یک سال گذشته انجام گرفت، دانشگاه واسط با علاقه فراوان آمادگی کامل را برای برگزاری همایش بینالمللی دارد.
انتهای پیام/
- انعکاس ایلام
- کد خبر 13277
- بدون نظر
- پرینت
- انتشار در ۱۴۰۲/۰۴/۰۹ ۱۲:۰۴