به گزارش انعکاس ایلام، سعید رشنوادی مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان ایلام روز چهارشنبه در بازدید خبرنگاران استان در قالب تور رسانهای راهیان پیشرفت، از پروژه در حال ساخت آلیاژ سیلیکون منگنز در شهرستان ملکشاهی، گفت: استان ایلام در زمینه جذب سرمایهگذار خارجی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و علاوه بر ارائه مشوقهای لازم جهت سرمایهگذاری، باید بروکراسی اداری برای جذب سرمایهگذاران حذف شود.
وی افزود: در گذشته سرمایهگذاران به واسطه موقعیت جغرافیایی و توپوگرافی اقلیمی ملکشاهی کمتر راغب به سرمایهگذاری در این منطقه بوده اند اما با رایزنیها و پیگیریهای مکرر و جدی استاندار ایلام، این سرمایهگذاران در شهرستان ملکشاهی فعالیت خود را آغاز کردند.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان، ادامه داد: بیشترین سرمایهگذاری خارجی استان متعلق به پروژه دهلران با ۲ میلیارد و ۷۵۶ میلیون دلار توسط سرمایهگذاران روسی در حوزه نفت است.
وی یادآور شد: یک شرکت در بخش شباب چرداول نیز با سرمایهگذاری ۱۱.۴ میلیون دلار در تولید نوشابه و نوشیدنیهای انرژیزا در استان سرمایهگذاری کرده و برای سال آینده نیز رایزنی با تعدادی سرمایهگذار و شرکت خارجی جدید در حال پیگیری است.
رشنوادی اظهار داشت: ساخت آلیاژ سیلیکون منگنز در زمینی به وسعت ۲ هکتار در شهرستان ملکشاهی نیز توسط سرمایهگذاران چینی با موافقت سرمایه اولیه ۶.۲ میلیون دلار در حال ساخت است و تاکنون مجوز ۵.۴ میلیون دلار آن را از وزارت اقتصادی و دارایی اخذ شده است.
وی ادامه داد: ۳ ماه از آغاز عملیات اجرایی این پروژه سپری شده و حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تسطیح زمین، نردهکشی، ساخت استخر، سوله و انبارها پیشرفت مطلوبی داشته است و طبق برنامهریزی خردادماه سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی اضافه کرد: این شرکت سرمایهگذار تمام نیروها و ادوات و تجهیزات جهت ساخت و ساز را از مردم بومی خود منطقه ملکشاهی به کارگیری کرده است و در فاز اول برای ۶۰ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: حضور سرمایهگذاران خارجی در استان ایلام مایه برکت و اشتغالزایی و تولید و بیانگر ظرفیت بالای استان برای حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی است و نشاندهنده امنیت کشور است و قطعاً رشد و توسعه را به دنبال دارد.
سای چنچن سرمایهگذار و مدیر پروژه آلیاژ سیلیکون منگنز نیز در جریان این بازدید گفت: اجرای این پروژه از ۴ ماه پیش استارت خورد و با توجه به بروکراسی اداری روند پیشرفت آن کند شد.
وی افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح ۵۰ درصد است و تا پایان خردادماه آینده به بهرهبرداری کامل میرسد.
مدیر پروژه آلیاژ سیلیکون منگنز، ادامه داد: در صورت بهرهبرداری این پروژه روزانه ۴۵ تن و سالانه ۱۳.۵۰۰ تن محصول تولید خواهد کرد.
سای چنچن خاطرنشان کرد: مواد اولیه اصلی این کارخانه از کشورهای ترکیه و آفریقای جنوبی و بعضی مواد دیگر از جمله “کُک” نیز از داخل کشور ایران و استان کرمان تامین میشود.
وی تصریح کرد: برای این کارخانه پنج میلیون دلار سرمایهگذاری شده که چهار میلیون دلار برای تامین تجهیزات و یک میلیون دلار نیز برای ایجاد ابنیه و ساخت و سازهای کارگاهی و زیربنایی سرمایهگذاری شده است.
این سرمایهگذار اظهار داشت: محصولات این واحد تولیدی توسط صنایع ایران و برای کارخانههای فولاد داخل ایران مورد استفاده قرار میگیرد و در صورت مازاد صادر خواهد شد.
- نویسنده: فریبا میرزایی
- انعکاس ایلام
- کد خبر 16257
- بدون نظر
- پرینت
- انتشار در ۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۰:۱۲