وی افزود: وجود ظرفیتهای هنری در فراوریات صنایعدستی این استان محرکی در جذب زائران و گردشگران و رشد میزان خرید آنها از صنایعدستی است.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت: استان ایلام از استانهای پیشرو درعرصه فراوریات داخلی به ویژه صنایعدستی است و در ایام اربعین نمایشگاههای صنایع دستی شامل ۱۵۰ غرفه محصولات صنایعدستی در ایلام و دیگر شهرستانهای مسیر زائران برای عرضه آثار دستی به زائران اربعین برپا شد.
شریفی تصریح کرد: علاوه بر برپایی نمایشگاه صنایعدستی در شهر ایلام در شهرستانهای دهلران، مهران، سیروان، چرداول نیز نمایشگاه فراوری و عرضه صنایعدستی دراربعین برپا شده بود.
وی بیان داشت: محصولات ارائه شده دراین نمایشگاهها با ۱۰ الی ۱۵ درصد تخفیف به زائران و گردشگران عرضه شد.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام خاطرنشان کرد: اکنون ۳۳ رشته فعال صنایعدستی در استان وجود دارد که این رشتهها در بیش از ۱۵۰ کارگاه فعال استان با حضور بیش از ۱۰ هزار صنعتگر دارای پروانه تولید در حال فراوری است.
وی برپایی نمایشگاه در ایام اربعین، بازارچههای ثابت صنایعدستی و برپایی نمایشگاه در ورودی جاذبههای تاریخی را فرصتهای خوبی برای رونق بخشیدن به کسب و کار فعالان این عرصه عنوان کرد.
شریفی در پایان عنوان کرد: گلیم نقش برجسته مهمترین و شاخصترین صنعت دستی و بومی استان ایلام است و با توجه به شاخصهایی از جمله پیشینه و تعداد بالای افراد شاغل در این صنعت، به عنوان شهر ملی گلیم نقش برجسته معرفی شده است.
نویسنده؛ فریبا میرزایی