به گزارش انعکاس ایلام؛ جاسم محمدی در دومین جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین دانشگاه علوم پزشکی ایلام، اظهار داشت: ساخت این پروژه مهم که از سال ۱۴۰۰ شروع و در مراحل انتهایی کار است.
وی افزود: یکی از دغدغههای مهم دانشگاه علوم پزشکی، تأمین امنیتِ سلامت و زیرساختهای بهداشتی و درمانی در اربعین بوده که به فضل الهی، افتتاح این پروژه کمک شایانی در ارائه خدمات اورژانسی و درمانی در پایانه مرزی شهر مهران خواهد بود و این پروژه با هدف ارائهی خدمات درمانی و فوریتهای پزشکی در ۲ طبقه ساخته خواهد شد و تمام تلاشمان این است تا قبل از اربعین ۱۴۰۲ افتتاح شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به اینکه تراکم جمعیت در مرز و مسیرهای منتهی به مرز بیش از حد است، تصریح کرد: در سال گذشته آمبولانسها نمیتوانستند به راحتی جا به جا شوند که سعی میکنیم با جانمایی درست این مشکل را حل کنیم و از ظرفیت اتولانس، آمبولانس و موتولانس در این زمینه استفاده کنیم.
در ادامه نیز دکتر خلیل شوهانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه به فعالیتهای این معاونت در اربعین گذشته اشاره کرد و گفت: سه وظیفه مهم ما ترابری، تغذیه و اسکان نیروهاست که تمام تلاش ما این است بهترینها را فراهم کرده تا در این زمینه مشکلی به وجود نیاید.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز با اشاره به تلاش نیروهای این معاونت در زمان اربعین، خاطرنشان کرد: سعی ما بر این است که با توجه به حجم بالای جمعیت و احتمال شیوع بیماریهای واگیردار در این زمینه پیشگیری لازم را داشته باشیم و در همین راستا غربالگری صورت خواهد گرفت.
دکتر شهرام کارگر معاون درمان دانشگاه به نیاز برنامهریزی دقیق برای تامین نیروی انسانی و شیفتبندی پزشکان در مرز و پیش از مرز اشاره کرد و افزود: با توجه به برگزاری اربعین حسینی در تابستان و گرمای شدید در مرز مهران، میطلبد امکانات درمانی به جهت رفع مشکلاتِ بیمارانِ احتمالی را تأمین کنیم و در این راستا پزشکان عمومی و متخصص در مرز، مراجعین را مورد معاینه و درمان سرپایی قرار خواهند داد.
دکتر صیدنور علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی با اشاره به امکانات و تجهیزات مورد نیاز در زمان پیادهروی اربعین حسینی، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بزرگترین گردهمایی مسلمانان جهان در زمان اربعین در طی چند روز اتفاق میافتد باید تجهیزات پزشکی، بهداشتی، درمانی از قبل آماده باشد و پایگاههای فوریتهای پزشکی باید تجهیز باشند که در همین راستا سال گذشته ۱۷ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۲۰ آمبولانس در خدمات رسانی به ما کمک کردند.
دکتر جهانگیر عبدی معاون آموزشی دانشگاه از تلاش خود برای حضور اینترنها و پرستاران ترم آخر برای کمک به خدمت رسانی به زائران خبر داد و اظهار داشت: سعی میکنیم برنامهریزی جامعی برای این مسئله داشته باشیم و از ظرفیت دانشجویان ترم آخر خود استفاده خواهیم کرد.
انتهای پیام/
- انعکاس ایلام
- کد خبر 13008
- بدون نظر
- پرینت
- انتشار در ۱۴۰۲/۰۳/۱۱ ۱۷:۰۳