گروه : اخبار سلامت
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ یونس احمدی امروز در بازدید از سردخانه مدیرکل پشتیبانی امور دام استان اظهار داشت: پانزده تیم متشکل از ناظران دامپزشکی، تعزیرات و جهاد کشاورزی وضعیت سلامت فرآوردههای دامی را رصد میکنند.
وی با بیان اینکه نظارت مستمر بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی یکی از وظایف اصلی متولیان دامپزشکی است افزود: فرآوردههای دامی از مزرعه تا سفره زیر ذره بین ناظران دامپزشکی هستند.
مدیرکل دامپزشکی ایلام بیان کرد: ناظران دامپزشکی در سردخانههای ذخیره گوشت و مرغ منجمد مستقر هستند و بطور مستمر کیفیت و تاریخ مصرف این محصولات را کنترل میکنند.
احمدی یادآور شد: مرغهای ذخیره شده در استان بین ۶ تا ۹ ماه تاریخ مصرف دارند.
انتهای پیام/
- انعکاس ایلام
- کد خبر 12597
- بدون نظر
- پرینت
- انتشار در ۱۴۰۲/۰۲/۰۴ ۱۱:۰۲
لینک کوتاه
https://enekasilam.ir/?p=12597