شما اینجا هستید

آخرین اخبار سایت » گوشت قربانی قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در یخچال نگهداری شود

به گزارش انعکاس ایلام؛ یونس احمدی روز پنجشنبه اظهار کرد: مردم از مصرف فوری گوشت قربانی به دلیل وجود بیماری های مشترک انسان و دام بپرهیزند.

وی افزود: با توجه به وجود بیماری‌های مختلف انسان و دام به ویژه تب کشنده کریمه کنگو گوشت را قبل از مصرف حتما در یخچال نگهداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: نگهداری گوشت در یخچال قبل از مصرف همچنین موجب جذب بیشتر پروتئین و جمود نعشی لاشه و در نتیجه افزایش کیفیت و تردی گوشت می شود.

احمدی تاکید کرد: باتوجه به اینکه مصرف گوشت تازه ذبح شده فاقد این فعل و انفعالات است، ارزش ِغذایی چندانی ندارد، اما با نگهداری در یخچال بر کیفیت و ارزش غذایی آن افزوده می شود.

وی یادآور شد: سلامت گوشت قربانی باید به تایید دامپزشک یا بازرس گوشت برسد و امروز تا ساعت ۲ ناظران با حضور در میادین عرضه و ذبح دام قربانی بر سلامت احشام نظارت دارند و تیم های سیار نیز در صورت نیاز مردم، به محل ذبح دام در منازل مراجعه می کنند.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

انعکاس ایلام | پایگاه تحلیلی خبری