شما اینجا هستید

اخبار سلامت » نظارت مستمر بر روند تولید و توزیع فرآوردهای دامی ایلام

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ یونس احمدی امروز در بازدید از سردخانه‌ مدیرکل پشتیبانی امور دام استان اظهار داشت: پانزده تیم متشکل از ناظران دامپزشکی، تعزیرات و جهاد کشاورزی وضعیت سلامت فرآورده‌های دامی را رصد می‌کنند.

وی با بیان اینکه نظارت مستمر بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی یکی از وظایف اصلی متولیان دامپزشکی است افزود: فرآورده‌های دامی از مزرعه تا سفره زیر ذره بین ناظران دامپزشکی هستند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام بیان کرد: ناظران دامپزشکی در سردخانه‌های ذخیره گوشت و مرغ منجمد مستقر هستند و بطور مستمر کیفیت و تاریخ مصرف این محصولات را کنترل می‌کنند.

احمدی یادآور شد: مرغ‌های ذخیره شده در استان بین ۶ تا ۹ ماه تاریخ مصرف دارند.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

انعکاس ایلام | پایگاه تحلیلی خبری