شما اینجا هستید

اجتماعی » نظارت ۳۰ گروه ثابت و سیار بر مراکز کشتار، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایلام
نویسنده : معصومه بختی/خبرنگار

به گزارش انعکاس ایلام؛ یونس احمدی روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز گشت های نظارتی دامپزشکی در سطح استان اظهار کرد: در این طرح ۱۳ گروه ثابت و ۱۷ تیم سیار شامل ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی با هم مشارکت می‌کنند.

وی افزود: گشت‌های نظارتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از امروز سیزدهم اسفندماه شروع شده است و تا پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: در این طرح که به مدت ۲ و نیم ماه طول می‌کشد مراکز کشتار، تولید، نگهداری و عرضه فراورده‌های خام دامی مانند کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن مرتبط با فراورده‌های خام دامی کنترل و نطارت می‌شوند.

وی ادامه داد: علاوه بر گشت‌های دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی، چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام می‌گیرد.

به گفته احمدی سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآورده‌های خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است

انتهای پیام/

 

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

انعکاس ایلام | پایگاه تحلیلی خبری